logo    Sci-fi Knihkupectví Valhalla  internetový obchod  Fantasy, sci-fi, horor, komiksy, deskové, RPG a karetní hry. To vše u nás! 

Úvod »KNIHY»FANTASY » Knaak R.A.- Diablo - Válka hříchu 3 - Skrytý prorok


        

Knaak R.A.- Diablo - Válka hříchu 3 - Skrytý prorok

 

Skladem: 0 ks
Číslo produktu: 1863
Vydavatel: Fantom Print
Parametr 1: Brožovaná
naše cena bez DPH : 269 Kč
naše cena s DPH (0 %):
269 Kč

VYPRODÁNO

Již od počátku věků svádí andělské armády Nebeských výšin a démoni Horoucích pekel nekonečnou bitvu o osud všeho, co bylo stvořeno. Boj se nyní přenesl do světa lidí nazývaného Svatyně. Síly dobra i síly zla ve snaze získat lidstvo na svou stranu vedou tajnou válku o duše smrtelníků. Toto je vyprávění o Válce hříchu - konfliktu, který měl navěky změnit osud člověka.

Trojjednota, za níž ve skutečnosti stáli démoni, padla. Uldyssianovi už nyní stojí v cestě jen Katedrála Světla se svým charismatickým vůdcem - Prorokem, tím ale není nikdo jiný než padlý anděl Inarius, který považuje svět, jež stvořil, za své vlastnictví. Uldyssian stojí proti nepříteli, který by raději Svatyni zničil, než aby ji viděl v rukou svobodných lidí, nevidí ovšem, že se jeho světa chtějí zmocnit i jiní. O existenci Svatyně se už totiž dozvěděla nejen Horoucí pekla, ale také Nebeské výšiny... a jejich armády démonů a andělů se nezastaví před ničím.

 

OGM1ZWI5