logo    Sci-fi Knihkupectví Valhalla  internetový obchod  Fantasy, sci-fi, horor, komiksy, deskové, RPG a karetní hry. To vše u nás! 

V PÁTEK 19.4.2024 MÁ KAMENNÝ OBCHOD ZAVŘENO.

.DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Spřátelené weby:

www.pevnost.cz

www.polarissf.cz


Úvod »» Beyer K.- Star Trek Voyager - Teorie strun 2 - Fúze


        

Beyer K.- Star Trek Voyager - Teorie strun 2 - Fúze

img

 

Číslo produktu: 1669
Vydavatel: Laser-books
Parametr 1: Brožovaná
naše cena bez DPH : 269 Kč
naše cena s DPH (0 %):
269 Kč

Závoje padají a s nimi i hranice mezi jednotlivými dimenzemi. Stírání hranic mezi světy ale není bez následků a singularita, která zůstala po zhroucení bílého trpaslíka jménem Modré oko, jedné z dvojice hvězd monorhské sluneční soustavy, značně narušuje časoprostorové kontinuum.
Šéf bezpečnosti Tuvok zmizel i s raketoplánem a Voyager se při jeho hledání dostane na dávno zapomenutou stanici plnou podivuhodných zázraků. Starodávné vesmírné město se probouzí a stává se pro členy posádky příslibem naplnění těch nejfantastičtějších přání, příslibem, kterému se jen těžko odolává, ale i příslibem, jenž vyžaduje oběti. Nezaplatí Voyager příliš vysokou cenu?
Neviditelní strážci města jsou příletem Voyageru znepokojeni a hodlají prověřit, co má Janewayová v úmyslu. Aniž by to tušila, prochází kapitánka zkouškou, v níž musí svým soudcům prokázat, že je jejich podezření neopodstatněné a Voyager křehkou vesmírnou ekologii nenarušuje. Neschopna ospravedlnit svá rozhodnuti, přivolává na posádku trest...

YjE5MjcyOW