V PÁTEK 19.4.2024 MÁ KAMENNÝ OBCHOD ZAVŘENO.

.

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

.

.

.

.

Spřátelené weby:

www.pevnost.cz

www.polarissf.cz


Úvod »KOMIKSY»STAR WARS KOMIKS » Brubaker E.,Epting S.,Lark M.- Captain America 1


        

Brubaker E.,Epting S.,Lark M.- Captain America 1

skladem

 

Číslo produktu: 9437
Vydavatel: BBart-Crew
Parametr 1: Vázaná
naše cena bez DPH : 790 Kč
naše cena s DPH (0 %):
790 Kč

vyprodáno

Život jedné legendy.
Smrt jednoho snu.
Příběh Eda Brubakera zachycuje strhujícím způsobem všechno, co byste měli vědět o hrdinovi jménem Captain America. V tomto prvním svazku ze dvou naleznete čtrnáct sešitů dnes již legendárního komiksu a příběh tajemného Zimního vojáka osvětlující další legendu, kterou Brubaker na stránkách svého opusu stvořil.
Politické intriky, heroické akce, čisté dobrodružství a ohromující kresba Steva Eptinga, Michaela Larka Mika Perkinse a dalších, to vše dělá z Captaina Ameriky nevídaný komiks. A vy můžete být u toho.
Captain America patří k nejznámějším hrdinům marvelovského vesmíru, přesto byl u nás dlouho přehlížen, protože jeho americký patriotismus tak nějak vyšel z módy. Pak ale přišel Ed Brubaker se svým příběhem, který zásadně proměnil černobílé vnímání bojovníka oblečeného do vlajky z hvězd a pruhů. Steve Rogers přišel o všechno. O svůj původní život v okamžiku, kdy byl sestřelen nacisty a na desítky let zamrzl do kostky ledu. O ten nový v okamžiku, kdy se rozpadl tým Avengers. Když v už tak obtížné situaci uprchne z vězení Rogersův životní nepřítel Red Skull, začínají Captainovi Amerikovi povolovat nervy. A to ještě netuší, že se z hrobu chystá povstat duch z dávné minulosti...
Ed Brubaker dal čtenářům úplně nového Captaina Ameriku, který je mnohem přijatelnější než jeho původní podoba. Jeho hrdina se musí vyrovnávat nejen s jinou dobou, v níž se ocitl, ale také s minulostí. Druhá světová válka totiž skončila všude kromě jeho hlavy. Pokud se vám Captain líbil v Ultimates, tady si ho zamilujete.

Příběhy:
Čas vypršel
(Out of Time)
Scénář: Ed Brubaker
Kresba: Steve EptingMichael Lark

Osamělá smrt Jacka Monroea
(The Lonesome Death of Jack Monroe)
Scénář: Ed Brubaker
Kresba: John Paul LeonTom Palmer

Zimní voják
(The Winter Soldier)
Scénář: Ed Brubaker
Kresba: Steve EptingMike PerkinsMichael Lark

ZGRmNWE3ND