logo    Sci-fi Knihkupectví Valhalla  internetový obchod  Fantasy, sci-fi, horor, komiksy, deskové, RPG a karetní hry. To vše u nás! 

V PÁTEK 19.4.2024 MÁ KAMENNÝ OBCHOD ZAVŘENO.

.DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Spřátelené weby:

www.pevnost.cz

www.polarissf.cz


Úvod »» Lawrence M.- Šedá sestra


        

Lawrence M.- Šedá sestra

img

 

Číslo produktu: 2769
Vydavatel: Talpress
Parametr 1: Brožovaná
naše cena bez DPH : 399 Kč
naše cena s DPH (0 %):
399 Kč

Kniha předkova 2

ladká Milost není běžný klášter. Mladé dívky se tu už po staletí kromě víry učí i mnoha dalším dovednostem spojeným s magií a bojem. Novicka Nona Šedá právě postoupila do Okultní třídy a začíná se seznamovat s tajemstvími vesmíru, jenže brzy zjistí, že čím víc člověk ví, tím těžší je správně se rozhodnout. I ona sama musí volit, čemu zasvětí svůj život – jestli modlitbám a službě Předkovi, nebo násilné cestě čepele a pěsti.

Jenže aby si vůbec mohla vybrat, musí se vypořádat s pletichami rádoby císařovny, která ovládá téměř všemocnou Inkvizici, stejně jako s nájemnými vrahy a mocným pomstychtivým lordem, kterému zabila syna.

A tak, zatímco svět kolem ní umírá a ledový příkrov se pomalu svírá i nad posledními zbytky obyvatelné země, Nona čelí nástrahám systému, který se zavázala bránit a který se teď obrátil proti ní. Jestli má přežít, bude si muset najít vlastní cestu ve světě plném zrady i oddanosti, plném ambicí i skutečného přátelství.

NTQwOT