logo    Sci-fi Knihkupectví Valhalla  internetový obchod  Fantasy, sci-fi, horor, komiksy, deskové, RPG a karetní hry. To vše u nás! 

V PÁTEK 19.4.2024 MÁ KAMENNÝ OBCHOD ZAVŘENO.

.DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Spřátelené weby:

www.pevnost.cz

www.polarissf.cz


Úvod »» Jordan R.- Kolo času IV - Stín se šíří


        

Jordan R.- Kolo času IV - Stín se šíří

img

 

Číslo produktu: 1998
Vydavatel: Fantom Print
Parametr 1: Vázaná
naše cena bez DPH : 499 Kč
naše cena s DPH (0 %):
499 Kč

NOVÉ VYDÁNÍ

Kolo času se otáčí a věky přicházejí a odcházejí, zanechávajíce za sebou vzpomínky, jež se mění v pověsti. Pověsti blednou v mýty a dokonce i mýty jsou dávno zapomenuty, když se věk, jež se zrodil, vrátí. Ve třetím věku, věku proroctví, jsou svět a čas v rovnováze. Co bude i co je by mohlo padnout do rukou Stínu.
Rand al'Thor se prohlásil za Draka Znovuzrozeného a nyní musí naplnit proroctví, že ochrání svět před návratem Temného. Mezitím v síních Tar Valonu Aes Sedai odhalily agenty temnoty ve vlastních řadách a v Aielské pustině uchovává ukryté město tajemství určené pouze několika málo vyvoleným. Ve víru nejistoty, rozdmýchaném protichůdnými zájmy Aes Sedai, Aielů, bělokabátníků, Mořského národa, Seančanů a Zaprodanců, se Rand vydává do tajemného Rhuideanu hledat odpovědi, aby mohl naplnit svůj osud.

Není příliš mnoho fantasy cyklů, které se staly legendami. Kolo časuRoberta Jordana, velký fantasy epos v tom nejlepším slova smyslu, mezi ně rozhodně patří. Tento vynikající autor a jeho sága budou už navždy patřit k tomu nejlepšímu z klasické fantasy.

Y2YxY