logo    Sci-fi Knihkupectví Valhalla  internetový obchod  Fantasy, sci-fi, horor, komiksy, deskové, RPG a karetní hry. To vše u nás! 

V PÁTEK 19.4.2024 MÁ KAMENNÝ OBCHOD ZAVŘENO.

.DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Spřátelené weby:

www.pevnost.cz

www.polarissf.cz


Úvod »» Asher N.-Agent řádu


        

Asher N.-Agent řádu

img

 

Číslo produktu: 1516
Vydavatel: Polaris
Parametr 1: Brožovaná
naše cena bez DPH : 279 Kč
naše cena s DPH (0 %):
279 Kč

Čtvrtá kniha série Agent Cormac.

Ten, kdo se zdál být geniálním zločincem, může být jen loutkou v mnohem větší hře.
To, co se jevilo jako lokální nebezpečí, hrozí podkopat samotné základy Řádu.
Z osm set let vzdálené budoucnosti se nečekaně otevře časově asynchronní runsiblová brána do prostoru lidského Řádu. Ti, kteří jí procházejí, byli vysláni z Řádu se zvláštním úkolem dopravit mimozemské „Tvůrce" zpět do jeho domovské civilizace v Malém Magellanově oblaku. Jakmile však tito uprchlíci bezpečně dorazí, brána je rychle uzavřena a okamžitě svržena do blízkého slunce, protože je pronásleduje cosi neznámého.
Od těch, kteří prošli runsiblem, se agent Comrac dozví, že civilizaci Tvůrců zničil smrtící virus známý jako džainská technologie. To samozřejmě vyvolá otázky: proč byl Drak, masivní biokonstrukt Tvůrců, doopravdy poslán do Řádu a proč se džainská uzlina znenadání ocitla v rukou někoho, kdo s ní mohl napáchat nejvíce škody?
Ve stejné době bytost zvaná Legát cílevědomě rozšiřuje v Řádu další zhoubné džainské uzliny a odpadlická útočnost loď Srdcový král narazí mimo hranice Řádu na cosi velice nebezpečného...

YWJkODE