logo    Sci-fi Knihkupectví Valhalla  internetový obchod  Fantasy, sci-fi, horor, komiksy, deskové, RPG a karetní hry. To vše u nás! 

V PÁTEK 19.4.2024 MÁ KAMENNÝ OBCHOD ZAVŘENO.

.DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Spřátelené weby:

www.pevnost.cz

www.polarissf.cz


Úvod »» Simmons D.- Kantos Hyperionu


        

Simmons D.- Kantos Hyperionu

img

 

Číslo produktu: 1210
Vydavatel: Laser-books
Parametr 1: Vázaná
naše cena bez DPH : 579 Kč
naše cena s DPH (0 %):
579 Kč

 

První a druhá kniha hyperionského cyklu-vázaná

Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních cílů manipulativní umělé inteligence Technojádra, jež se vymkly veškeré kontrole.
V předvečer zkázy se sedm poutníků vydává na odlehlou planetu Hyperion k otevírajícím se Hrobkám času, tajemným artefaktům neznámé funkce, a na své pouti Mořem trav si vyprávějí podivuhodné příběhy. V cíli jejich dlouhé cesty je očekává smrtonosný Štír, legendární vraždící stroj, anděl smrti, jenž by mohl jednomu z nich splnit nejvroucnější přání, ačkoli ostatním patrně věnuje pouze krutou smrt.
Tam, kde se hroutí mocné vesmírné impérium, bývá však jen zřídkakdy vše, jak by se zprvu mohlo zdát. V pozadí dramatických událostí zuří mnohem důležitější bitva. Bitva o spásu lidské duše.

Kantos Hyperionu, společné vydání dříve samostatně publikovaných románů HyperionPád Hyperionu, je plným právem považován za jedno z nejdůležitějších děl v historii moderní science fiction.

ZTI1Mjgz