logo    Sci-fi Knihkupectví Valhalla  internetový obchod  Fantasy, sci-fi, horor, komiksy, deskové, RPG a karetní hry. To vše u nás! 

V PÁTEK 19.4.2024 MÁ KAMENNÝ OBCHOD ZAVŘENO.

.DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Spřátelené weby:

www.pevnost.cz

www.polarissf.cz


Úvod »» Karpyshyn D.- Mass Effect 2 - Vzestup


        

Karpyshyn D.- Mass Effect 2 - Vzestup

img

 

Číslo produktu: 0526
Vydavatel: Fantom Print
Parametr 1: Brožovaná
naše cena bez DPH : 199 Kč
naše cena s DPH (0 %):
199 Kč

VYPRODÁNO

Proteané, kteří zmizeli před padesáti tisíci lety, zanechali svou pokročilou technologii roztroušenou po celé galaxii. Objev proteanských ruin na Marsu umožnil lidstvu připojit se k těm, kteří už sklidili svůj díl prastarých high-tech kouzel. Jedna zločinná organizace však nechce spolupracovat, ale vládnout.

Vědkyně Kahlee Sandersová opustila Alianci a přešla do projektu Vzestup, programu, který pomáhá bioticky nadaným dětem ovládnout jejich výjimečné schopnosti. Nejslibnějším studentem v programu je dvanáctiletá autistka Gillian Graysonová. Kahlee však neví, že Gillian je nevědomky pěšákem tajné polovojenské skupiny Cerberus, která sabotuje program prováděním ilegálních pokusů na studentech.

Když jsou záměry Cerberu odhaleny, Gillianin otec bere svou dceru z projektu Vzestup a utíká s ní do bezprávných Vnějších systémů. Kahlee, odhodlaná chránit Gillian, odchází s ním… netuší, že sám Grayson je operativec Cerberu. Při záchraně dívky musí Kahlee cestovat až na nejzazší konec galaxie, bojovat s krutými nepřáteli a překonat neskutečné překážky. Ale jak může zachránit dceru před jejím vlastním otcem?

ODdhMjQ1Z